headline photo

troli makanan

May 21, 2011

wahahaha... tadi p jalan2 kat tanjung malim, intai2 project kalu nak dapat.... huhu...

yang best nyer, bila p pasar malam kat tanjung malim, semua ade, macam2.... huhu...

yang paling best, si "KAKAK-KAKAk" drive troli p pasar malam, serius mulut aku ternganga tengok dorang beli makanan, nih makan satu asrama ker hape, banyak giler, KAKAK tu 3 orang jer, xkan la melantak segunung makanan tuh.... wat parti kot... ahahaha....

yang terbest skali, smua makanan yang dibeli, di muatkan kedalam troli besi... gambar di sertakan nanti>>>

ahahaha... macam2 ragam manusia KAKAK2 nih... uhuhuhu...


nih la troli yang di maksudkan... cute... wahahahaha... sebakul makanan... sehat KAKAK2 tuh.....

0 komeng: